Teknisk kurs elbillading

Jan Tore Gjøby holder helt nytt halvdagskurs om elbillading. Kurset oppdatert med de siste nyhetene inkludert nye krav i NEK400:2018

Det er fortsatt mange spørsmål som dukker opp i forbindelse med lading av elbiler. Hva er den beste løsningen? Hva er lov og ikke lov. Kommer det nye løsninger de neste årene, og hvordan unngår jeg å velge løsninger som snart er utdatert? Det kommer også mange nyheter framover og her har du en mulighet til å bli oppdatert på en av de mest spennende og raskest voksene markedene i fremover.

Jan Tore Gjøby er en av Norges fremste fagpersoner på området og han har holdt over 150 kurs og foredrag i emnet. Han har nå utarbeidet et helt nytt kurs. Kurset retter seg både mot elektrikere, ingeniører, folk i bilbransjen og andre som ønsker å få god innføring i lading av elektriske. Gjøby formidler stoffet på en grundig, men lettforståelig måte så kurset passer både for de som vil ha en god teknisk innføring og de som ikke er fagpersoner i el-faget. Det legges opp til nyttig erfaringsutveksling mellom deltagerne fra forskjellige bransjer.

– Hvordan lade en elbil sikkert og effektivt
– Nye regler i NEK400:2018 *)
– Hvordan bygge gode ladeanlegg
– Elbillading i borettslag og sameier
– Betalingsmodeller og systemer
– Hva har framtiden å by på, nye biler, nye ladeløsninger
– Systemer for elektriske busser og lastebiler
– Elbilen som en del av et fornybart energisystem (V2G, ISO15118 mm.)

Kurset passer både for dere som allerede har kompetanse innen elbillading og for dere som er nye i fagområdet, og det gir dere en god innføring i elbillading og setter dere i stand til å møte kunder og andre med riktig kunnskap i emnet.

 

*) Ny norm for elektiske installasjoner laseres under Eliaden den 30. mai 2018. Kurset er oppdatert med de nye kravene.

Kursavgiften er kr. 2.450,- inkl. lunsj.

Etter kurset vil deltagerne også få tilgang til en eksklusiv Facebook gruppe for diskusjon om elbillading. Denne gruppen er kun for deltagere eMobility Norway sine egne elbilkurs.

Kursoversikt og påmelding

Send en e-post om du har forslag til nye kurs.

Se Jan Tore Gjøbys profil på Talerlisten.no