Nå kan du leie en SEAT Mii electric for under 2000 kroner i månenden

SEAT Norge ønsker å utforske den reelle interessen for bilabonnement i Norge, ved å tilby helt nye elbiler til en pris de fleste skal kunne ta seg råd til. For kr. 1.990,- pr. måned kan du nå leie en Mii electric og dette inkluderer forsikring og service.


Tilbudet, som ble lansert i dag, kalles SEATs Frii. Det tilbyr nye fullelektriske biler, uten binding, praktisk talt alt inkludert, til en pris markedet ikke har sett maken til i følge Ole Kristian Ågotnes, direktør for SEAT i Norge i Harald A. Møller AS.


– Vår Frii-tjeneste er en fullblodsvariant som tilbyr splitter nye elbiler til en vesentlig lavere pris enn andre forsøker å treffe den samme målgruppen med. Vi ser at produktet appellerer til unge, urbane og spontane målgrupper. De ønsker tilgang til elbiler, de ønsker fleksibilitet, men våre undersøkelser viser at målgruppen ikke ønsker å bruke 7-8000 kroner i måneden på bil. Kroner 1990,-, derimot, tror vi blir mer interessant, sier Ågotnes.


Mobilitet og eierskap av biler er i endring. Leasing har blitt vanlig, og nå tilbys altså leie uten bindingstid. Også nykommeren Polestar har meldt at de ønsker å tilby tilsvarende løsninger. Jeg tror mange vil tilby slike tjenester fremover, og at dette vil appellere spesielt godt til unge.


For de som ikke har hørt om SEAT Mii electric så er det søstermodellen til VW e-Up som fikk en oppgradering i år. Rekkevidden er inntil 259km (WLTP). Det er noen år siden siden jeg har kjørt e-Up, men jeg husker den som en svært morsom liten elbil. Regner med at kjøregleden er overført til SEAT versjonen.
Videre i pressemeldingen kan vi lese at SEAT ønsker å utfordre det norske markedet

SEATs norske operasjon i Harald A. Møller AS har SEAT-konsernet i Barcelona i ryggen i et prosjekt som både utfordrer og utforsker mulighetene i det norske bilmarkedet. Det norske markedet er elektrifisert og digitalisert, noe som var tungtveiende da SEAT pekte ut Norge som testmarked for konsepter som siden kan rulles ut i andre land. Erfaringene fra bilabonnementstjenesten Frii påvirker derfor hvordan bilabonnement-markedet kan se ut internasjonalt i fremtiden.

– Skal vi lære om potensialet i markedet for bilabonnementstjenester, må vi lansere alternativer tilpasset forventningene målgruppen har til slike produkter. Det gjør vi med Frii, og vi har ambisjoner om at det vi kommer til markedet med nå gir verdifull innsikt, samtidig som SEAT kan komme på radaren til enda flere i Norge, sier Ågotnes.

SEAT er et av Europas raskest voksende bilmerker, og med markedets i snitt yngste nybilkjøpere, er merket dessuten utpekt til å være Volkswagen-konsernets spydspiss i satsingen på mikromobilitet. Nye måter å både dele og eie bil er også en del av SEATs tilnærming til fremtidens mobilitet.

Nå ruller SEAT ut sine første elbiler, først Mii electric med en elektrisk rekkevidde på inntil 259 km etter WLTP-standarden. Det er SEAT Mii electric som blir tilgjengelig i Frii-konseptet SEAT Norge nå lanserer. Neste elbil ut fra SEAT er el-Born, bygget på Volkswagen-konsernets attraktive elbilplattform MEB.

– SEAT har sterkt internasjonal medvind, og med den elektriske offensiven vokser ambisjonene selvsagt også for det norske markedet. Samtidig er oppdraget vårt hele veien å utfordre den tradisjonelle delen av bransjen, noe vi tror Frii kommer til å gjøre til gangs, sier Ågotnes.

SEAT Norge åpnet for salg av Mii electric for kort tid siden, med en startpris som la seg under alle de direkte konkurrentene. SEAT Mii electric starter på kroner 179.900,- inkludert frakt og levering i Norge. Nå åpnes det for bestilling av Frii-abonnement fra mandag 28. oktober.TEK.no kan melde at kjørelengden er begrenset til 10.000km i året og forsikringen har en egenandel på kr. 10.000,-.


Kurs elbillading

Kurs

Vil du lære med om

elbiler og lading?

Sjekk ut våre kurs

rådgivning_emobility_01_web_redigert.jpg

Rådgivning

Trenger du bistand eller gode råd til ditt prosjekt?

Sjekk ut våre rådgivningstjenester

AdobeStock_257640646.jpeg

Borettslag

Trenger du hjelp til å etablere lading i borettslag eller sameie

Sjekk hvordan vi hjelper boligselskaper å finne den beste løsning.

KONTAKT

  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Facebook
  • Twitter
Spørsmål

eMobility Norway er en kunnskapsbedrift som leverer kurs og rådgivning innen elektrisk mobilitet. Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss benytt skjemaet nedenfor. 

Tusen takk

Kontoradresse

eMobility Norway as

St. Croix gate 10A,

1604 Fredrikstad

Norway

Telefon: +47 69 22 24 00

Email: post@emobilitynorway.no

Faktura (For invoice)

Faktura: faktura@emonor.no

EHF faktura: Org.nr. 920 428 010

path5447.png
Jan-Tore-web-_5.jpg