top of page

Jeg vil forbedre meg og du kan hjelpe

Jeg er på jakt etter 4 borettslag og sameier som vil være med å utvikle min plan for utbygging av ladeanlegg i borettslag og sameier. Jeg har levert et 50 tall rapporter de siste fem årene og har fått mange gode tilbakemeldinger. Jeg har kontinuerlig oppdatert planene i takt med utviklingen i markedet, men føler nå et tiden er inne for en grundig gjennomgang. Dette ønsker jeg å gjøre i samarbeid med noen utvalgte kunder. Dere får en plan som er minst like god som de jeg har levert tidligere og kr. 6.000 i avslag i prisen på jobben som inkludert befaring og dialog med nettselskap. Klikk dere inn nedenfor å svar uforpliktende på noen spørsmål. Jeg velger ut fire borettslag/sameier som for tilbud om å være med. Ordinær pris er kr. 18.000,- (prisen er eksklusiv mva. Reisekostnader for befaring kan tilkommen utenfor Oslo, Akershus og Østfold. Det tas forbehold om tillegg for komplekse anlegg).


FYLL UT SKJEMA, DET ER HELT UFORPLIKTENDE.

Kurs elbillading

Kurs

Vil du lære med om

elbiler og lading?

Sjekk ut våre kurs

rådgivning_emobility_01_web_redigert.jpg

Rådgivning

Trenger du bistand eller gode råd til ditt prosjekt?

Sjekk ut våre rådgivningstjenester

AdobeStock_257640646.jpeg

Borettslag

Trenger du hjelp til å etablere lading i borettslag eller sameie

Sjekk hvordan vi hjelper boligselskaper å finne den beste løsning.