top of page

FOREDRAG

Her er en oversikt over de kursene og foredragene Jan Tore Gjøby skal holde i tiden som kommer. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.​This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are.

TEKNISK KURS ELBILLADING

Det er fortsatt mange spørsmål som dukker opp i forbindelse med lading av elbiler. Hva er den beste løsningen? Hva er lov og ikke lov. Kommer det nye løsninger de neste årene, og hvordan unngår jeg å velge løsninger som snart er utdatert? Det kommer også mange nyheter framover og her har du en mulighet til å bli oppdatert på en av de mest spennende og raskest voksene markedene i fremover. Kurset passer både for dere som allerede har kompetanse innen elbillading og for dere som er nye i fagområdet, og det gir dere en god innføring i elbillading og setter dere i stand til å møte kunder og andre med riktig kunnskap i emnet.

STRØM PÅ TANKEN

Salget av ladbare biler bare øker og øker. Selv om det nå er helt normalt å vurdere elbil når vi skal bytte bil fortsetter elbilen å være et diskusjonstema rundt lunsjbordet. Dette foredraget gir svar på mange av de spørsmålene som reises. Hvordan skal de lades? Er de så miljøvennlige som det påstås? Hva kan vi forvente av biler av årene som kommer? Jan Tore deler av sin brede kunnskap om elbiler og lading og åpner gjerne for diskusjon og spørsmål. Foredraget kan spisses ved behov.

ELBILLADING I BORETTSLAG OG SAMEIER

Lading av elbiler og plug-in hybrider er et tema som diskuteres mye i borettslag og sameier. Det er vanskelig å få klare svar på hva som som er riktig og hva som er feil. I dette foredraget gis først en kort innføring i hva som driver elbilmarkedet og på de juridiske sidene. Så forklares det hvordan et godt ladeanlegg for elbiler bygges og hvorfor det er viktig å begynne med en god plan. Etter foredraget vil tilhørerne ha en god forståelse av hvordan gode ladeanlegg planlegges og bygges.

ER FRAMTIDEN ELEKSTRISK?

Vil vi produsere de siste bilene med med forbrenningsmotor i løpet av 2020 tallet? Kombinasjonen av billige batterier, autonome biler og rimelig fornybar energi kan gi en ekstremt rask avslutning på oljealderen. Hva er en årsak til at mange av de ledende bilprodusentene nå satser på nye elektriske racingserier?. Hva er det de har sett? I foredraget tas du gjennom de tegnene som tyder på vi står ovenfor en disruptiv endring i transportsektoren og at den allerede har startet.

VURDERINGER

THOR H. LURA

Gabriel Elektro AS

God foredragsholder med god kunnskap om emnet.

Kunnskapsrik og oppdatert!

SVEND INGE STUELAND

HAUBO - Haugesund Boligbyggelag

Lading av elbil i boligselskap er et komplisert emne, både juridisk og teknisk. Vi er opptatt av at de over 130 boligselskapene vi forvalter skal få så god kunnskap som mulig om disse emnene, når de skal foreta sine beslutninger. Vi inviterte derfor Jan Tore Gjøby for å holde foredrag om tekniske løsninger for styremedlemmer i boligselskap i Haugesund. Foredraget var meget matnyttig og interessant. Kan virkelig anbefales!

ØIVIND LUNDE

Løsningsorientert.no

Jan Tore sprudler over både av engasjement og kunnskap. Han tar seg selv lite høytidelig og er genuint opptatt av fornybar energi generelt og elbil/ ladeteknologi spesielt. Med sin tunge CV på området er han en trygghet og kapasitet på området!

RONALD SØLVIK

Nordkraft Nett AS

bottom of page